072-5669116

Van ondernemen word je rijk: eens!

Als je ons een beetje kent, dan weet je het antwoord op deze stelling al: daar zijn wij het volledig mee eens! Maar dan bedoelen we niet rijk in de betekenis van een dikke bankrekening.

Wat kost het?

In het begin zal het ondernemerschap je veel kosten. Je moet natuurlijk een startbudget hebben en onderaan de streep moet je voldoende overhouden om van te kunnen leven. Dat is in het begin heel hard werken. Een eigen bedrijf kost veel energie, tijd en moeite. Het kan je zelfs je sociale leven kosten als je niet oppast. Maar onze ervaring is dat het allemaal relatief is, want uiteindelijk levert het ondernemerschap je vooral veel op!

Wat levert het je op?

Wij roepen al een aantal jaar dat het ondernemerschap ons verrijkt. Als je alles op orde hebt en een tijdje meedraait, kan je namelijk de vruchten gaan plukken van al het harde werken. Dat betekent overigens niet dat je achterover kan leunen en kan genieten van die vette bankrekening. Nee, wij maken nog steeds regelmatig werkweken van 60 uur. Maar we kunnen wel een paar keer per jaar op vakantie en dan draait het bedrijf door. We kunnen klanten helpen die zonder onze hulp failliet waren gegaan, we kunnen met onze kinderen naar een WK wedstrijd onder kantoortijd of met ons team naar Italië om ons jubileum te vieren. En dan… voelen we ons rijk!

Ons motto

Ja, van ondernemen word je rijk, maar dat zie je niet altijd terug op je banksaldo. Wij voelen ons ontzettend rijk door alles wat we in de afgelopen 20 jaar geleerd hebben. Rijk aan ervaringen, rijk aan inzicht, rijk aan dierbare mensen om ons heen. En dat is zó veel meer waard dan een dikke bankrekening!

 

Blijf op de hoogte