072-5669116

20 jaar BG: Teambuilding

Van varen in Friesland tot vliegen naar Toscane, wij verbinden graag met ons team                

Personeel is en blijft het meest waardevolle goed in ons bedrijf. Wij hebben dus al vroeg geleerd dat we daar energie in moeten steken als we willen dat BG accountants lekker draait. Van een simpel avondje bowlen tot een reis naar het buitenland, het doel is altijd om te verbinden.

Een blijvertje

Personeelsuitjes maken dus al bijna 20 jaar deel uit van onze bedrijfsvoering. Dat begon met een etentje en al snel daarna gingen we varen met de boot van Joost. En dat bleek een blijvertje! Want hoe simpel het ook klinkt, lekker naar buiten met z’n allen werkt altijd goed. We hebben gevaren in de stromende regen en in de volle zon, we hebben quizzen gedaan op de boot en goede gesprekken gevoerd, we hebben gevaren op een megadruk SAIL en op een verlaten Sneekermeer. Eigenlijk maakt het niet uit, het is altijd leuk en verbindend!

Buiten de kantoormuren

Of het nu een EscapeRoom is, een spelletjesavond (Kolonisten van Catan blijft favoriet), een etentje of een Duck Trail, het is fijn om elkaar ook buiten de muren van kantoor te treffen. Dan is er ruimte voor gesprekken die er tijdens de werkdagen niet van komen. Soms ontdek je verborgen talenten van collega’s of los je irritaties op door elkaar op een andere manier te zien. Dat maakt de sfeer op kantoor lichter en persoonlijker en komt het werk ten goede. 

Van klein tot groot

Jubilea zijn er om te vieren dus dan pakken we groot uit! Zo zijn we voor ons 10 jarig jubileum met personeel naar Madrid geweest en afgelopen jaar voor ons 20 jarig jubileum naar Toscane. Dat zijn fantastische dagen waar we vaak nog jarenlang herinneringen over ophalen. We zijn dus nu al aan het sparen voor ons 30 jarig jubileum… of zullen we er 25 jaar van maken? Dan duurt het niet zo lang ;)

Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat we doen: groot of klein, ver of dichtbij, het doel is om te verbinden en dát is precies wat wij graag doen!

            

Blijf op de hoogte