072-5669116

Ondernemen kan ook prima parttime: eens!

Parttime ondernemen kan, zeker. Veel mensen vinden het een veilig idee: parttime starten, met de veiligheid van een vaste baan ernaast. Maar wil je écht een succes maken van je onderneming? Ga er dan vol voor!

Focus aan, volle bak gaan

Natuurlijk is het spannend om je vaste baan op te geven. Je weet immers niet wat je er voor terug krijgt. Ondernemen is risico nemen. Maar wil je resultaat? Dan zal je er vol voor moeten gaan! We zien vaak bij klanten die parttime ondernemen dat het bedrijf toch niet echt van de grond komt. Focus op je onderneming en de mogelijkheid om er veel tijd in te investeren is een belangrijke voorwaarde voor succes.

Gas terug

Vaak kan je in een later stadium wel wat gas terug nemen. Als jouw onderneming lekker draait en niet meer afhankelijk is van jou, kan je eventueel een stapje terug doen. De meeste ondernemers hebben echter zo veel drive dat dit er niet van komt. Vaak beginnen onze klanten er pas over als ze toe zijn aan hun pensioen. Tegen die tijd zit er meestal zó veel waarde in een bedrijf dat dit ook prima kan.

Blijf op de hoogte