072-5669116

Directeur Grootaandeelhouder

Directeur Groot Aandeelhouder, DGA, dat klinkt interessant. Maar eigenlijk wil het gewoon zeggen dat jij verantwoordelijk bent voor de hele toko!

Je moet overal aan denken: mensen aansturen, organisatielijnen uitzetten, contact met klanten onderhouden, marktonderzoek doen, je geldstroom organiseren. Maar ondertussen moet er ook gewoon gefactureerd worden, de financiële administratie moet nodig bijgewerkt en je telefoon gaat al weer.....

Directeur Grootaandeelhouder worden?

Directeur Grootaandeelhouder wordt je niet zomaar. Daar groei je in. Maar dat wil niet zeggen dat het vanzelf goed gaat. Als je bedrijf groeit, verandert jouw positie. Je staat verder van je personeel af, krijgt minder tijd voor de uitvoerende werkzaamheden en moet meer op grote lijnen gaan werken. Dan kan je tegen problemen aanlopen. Wij houden je een spiegel voor en laten zien wat anders kan.

Ook qua aansprakelijkheid en fiscale zaken verandert er veel. Wij kijken samen met jou hoe jij je holding het beste kan inrichten en waar je nog belastingvoordeel kan behalen. Zo ontstaat er ruimte in je hoofd en misschien ook wel ruimte in je Holding om jezelf een lening te verschaffen. Wie weet kan je dan toch die auto kopen waarvan je altijd droomde als je eenmaal Directeur Grootaandeelhouder zou zijn?

Wat wij voor jou als DGA kunnen betekenen:

 

Blijf op de hoogte