Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over ons

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar we zijn nog veel meer dan dat. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met jou ondernemen!

Wij zijn Joost Baarda en Pascal Gabler, AA accountants en belastingadviseur. We zijn jong en dynamisch net als vele anderen, maar daar heb jij als ondernemer weinig aan. We zijn dan ook veel meer dan dat. We zijn ervaren, deskundig en enthousiast. We luisteren, vragen door, denken mee en spreken duidelijke taal. Maar we zijn ook eerlijk. Dus we vertellen je ook wat je niet wil horen. Alleen zo komen we samen een stap verder!

Onze missie en visie

Wij werken anders dan andere accountants. We dragen geen stropdas, zijn niet saai of formeel. Wij bewijzen al jaren dat het ook anders kan. Proactief, informeel en gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke ondernemerskansen biedt. Wij willen jouw sparringpartner zijn, weten wat er speelt binnen de organisatie. Dat alles doen we met een gezonde portie nuchterheid en zo veel mogelijk digitaal, maar zonder onpersoonlijk te worden. Want onze "personal touch” blijft ons uitgangspunt!

Oja, we hebben twee vestigingen, Alkmaar en Lisse. We zeggen graag "je en jij” en we dragen graag een spijkerbroek. Als je daar geen problemen mee hebt, dan staan wij voor je klaar om samen te ondernemen!


 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina