072-5669116

Over ons

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar we zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met jou ondernemen!

Wij zijn Joost Baarda en Pascal Gabler, AA accountants en belastingadviseur. We zijn betrouwbaar en deskundig net als vele anderen. Maar we zijn nog veel meer dan dat. We zijn flexibel, ervaren en enthousiast. We luisteren, vragen door, denken mee en spreken duidelijke taal. Maar we zijn ook eerlijk. Dus we vertellen je ook wat je niet wil horen. Alleen zo komen we samen een stap verder!

Onze missie en visie

Wij werken anders dan andere accountants. We dragen geen stropdas, zijn niet saai of formeel. Wij bewijzen al jaren dat het ook anders kan. Proactief, informeel en gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke ondernemerskansen biedt. Wij willen jouw sparringpartner zijn, weten wat er speelt binnen de organisatie. Dat alles doen we met een gezonde portie nuchterheid en zo veel mogelijk digitaal, maar zonder onpersoonlijk te worden. Want onze "personal touch" blijft ons uitgangspunt!

Oja, we hebben twee vestigingen, Alkmaar en Lisse. We zeggen graag "je en jij" en we dragen graag een spijkerbroek. Als je daar geen problemen mee hebt, dan staan wij voor je klaar om samen te ondernemen!

 

highlight dsc08814-thumb.jpg

Team
Team BG accountants Alkmaar en Lisse

Lees verder
highlight samen-handen.png

Zo zijn onze manieren
De kernwaarden van BG accountants

Lees verder

Pascal is niet alleen eigenaar van BG accountants, hij is ook AA accountant en belastingadviseur. Pascal is deskundig, scherp en helpt je focussen op wat écht belangrijk is!

highlight jopa-highfive.png

Ik wens je veel personeel toe!

Lees verder
Blijf op de hoogte