Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ondernemers advies

Cijfers zijn niet saai en jaarrekeningen niet standaard. Waarom niet? Omdat ieder bedrijf anders is! Wij zien de mens achter de cijfers en de onderneming achter de jaarrekening. Wij werken niet voor jou, maar samen met jou!

De jaarrekening is een momentopname en het saldo op je bankrekening geeft geen goed beeld van hoe je er voor staat als ondernemer. Wij kijken verder dan dat. Wij luisteren, denken mee, sparren met jou en geven tussentijds ondernemers advies. We wachten niet af, maar werken proactief. Wat dat inhoud? Dat lees je hieronder!

Onze werkwijze

Wij kijken of je nog ergens belastingvoordeel kan behalen zonder dat jij er om vraagt. Wij houden je op de hoogte van (wets-)wijzigingen die van belang zijn voor jouw bedrijf. We geven je advies over het managen van personeel. We kijken of het fiscaal voordelig is om over te stappen naar een B.V.. Maar bovenal willen wij samen met jou ondernemen!

Dus geven wij ongevraagd ondernemers advies. Dat is niet altijd wat je horen wilt, maar wel wat nodig is om jouw onderneming succesvol te laten draaien. We staan voor je klaar als je ons nodig hebt en willen oprecht het beste voor jou en je bedrijf. Daarom sparren we regelmatig en werken samen met jou aan je visie; waar wil je over 5 jaar staan? Wat zijn je doelen en wat moet er gebeuren om die te bereiken?

Wij zijn niet alleen AA accountants, wij zijn AAA-accountants: Anders dan Andere Accountants!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina