072-5669116

Coaching en begeleiding

Of je nu starter bent of al jarenlang onderneemt, het is altijd goed als er iemand met een frisse, objectieve blik met je mee kijkt. En dan bedoelen we niet alleen kijken naar de cijfers!

Wij vinden het belangrijk dat je onderneming lekker loopt, dat er ruimte is om te investeren, ruimte om te groeien. Niet alleen je bedrijf mag groeien, maar er moet ook ruimte zijn voor jou (en je personeel) om je te ontwikkelen. Als ondernemer ben je vaak zo druk met de dagelijkse werkzaamheden dat je dit soort zaken uit het oog verliest. Het kan ook een eenzame positie zijn. Bijvoorbeeld als je als DGA alle beslissingen alleen moet nemen. Dan kan het enorm opluchten en verhelderend zijn om te sparren met iemand met ervaring!

We zijn zelf ook begonnen op een zolderkamertje en hebben alle fases van het ondernemerschap doorgemaakt. Mét de bijbehorende problemen, frustraties, maar ook successen. Wij kunnen ons dus als geen ander verplaatsen in jou! In de loop van de jaren hebben we al heel wat ondernemers begeleidt en dus veel ervaring opgedaan. Vaak zien wij de knelpunten eerder dan jij zelf en kunnen we voorkomen dat kleine problemen uitgroeien tot grote tegenslagen.

Wij kunnen je helpen door periodiek met je te overleggen. We kijken samen waar je op dat moment staat. Waar de knelpunten zitten en wat er wél lekker loopt. Waar je kan groeien en waar je misschien de rem op moet zetten. Door regelmatig vinger aan de pols te houden, kunnen we je begeleiden, bijsturen en voorkomen dat je vastloopt!

Pascal is niet alleen eigenaar van BG accountants, hij is ook AA accountant en belastingadviseur. Pascal is deskundig, scherp en helpt je focussen op wat écht belangrijk is!

highlight jopa-overleg.png

Ondernemerschap verrijkt

Lees verder

Joost is naast eigenaar van BG accountants, ook AA accountant. Hij doorziet relaties, brengt mensen tot elkaar en is naast een echte ondernemer ook een echte familieman!

highlight dsc08472-thumbnail.jpg

Brainstormen in een hutje op de hei...

Lees verder

Joost is naast eigenaar van BG accountants, ook AA accountant. Hij doorziet relaties, brengt mensen tot elkaar en is naast een echte ondernemer ook een echte familieman!

highlight dsc08839-thumb.jpg

7 praktische tips om je missie en visie te borgen

Lees verder
Blijf op de hoogte