Vorige pagina
072-5669116

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


Geschiedenis BG accountants

BG accountants is ontstaan uit een samenwerking tussen Joost Baarda en Pascal Gabler. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een informeel en dynamisch accountantskantoor met een vestiging in Alkmaar en een vestiging in Lisse.

De eerste jaren werkervaring hebben wij opgedaan bij grote accountantskantoren, waaronder KPMG. Helaas werd de focus en aandacht voor de kleine (MKB-) ondernemer binnen deze organisaties steeds minder. Dit is juist de markt waar onze kracht en passie ligt. Dus lag het voor de hand dat we hier samen in verder zouden gaan. Zo ontstond in oktober 2002 Baarda - Gabler Accountants & Belastingadviseurs.

Dit bleek een gouden greep! In 15 jaar tijd zijn wij uitgegroeid van twee jonge jongens op een zolderkamertje naar een succesvolle onderneming met veel trouwe klanten. Inmiddels heeft Baarda – Gabler een vestiging in Alkmaar en één in Lisse met in totaal 16 werknemers. De sfeer is informeel, de klanten tevreden en het bedrijf staat als een huis.

Maar wij blijven ondernemers in hart en nieren. Dus werd het in januari 2013 tijd voor een nieuwe stap, een nieuwe naam en een nieuwe manier van werken. BG accountants is in de kern nog steeds dezelfde onderneming als Baarda - Gabler: wij staan samen met ons team klaar om ondernemers verder te helpen op onze kenmerkende persoonlijke manier. Maar daarnaast gaan wij nieuwe uitdagingen aan in de vorm van digitaal werken, investeren wij in duurzame middelen en relaties en brengen wij mensen in ons netwerk samen om de kwaliteit te verbeteren en iedereen naar een hoger plan te trekken.

Met andere woorden; BG accountants is een betrokken ondernemer met oog voor de menselijke kant. Wij delen graag onze kennis en expertise met jou. Want wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen!

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina