072-5669116

Geschiedenis BG accountants

BG accountants is ontstaan uit een samenwerking tussen Joost Baarda en Pascal Gabler. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een informeel en dynamisch accountantskantoor met een vestiging in Alkmaar en een vestiging in Lisse.

De eerste jaren werkervaring hebben wij opgedaan bij grote accountantskantoren, waaronder KPMG. Helaas werd de focus en aandacht voor de kleine (MKB-) ondernemer binnen deze organisaties steeds minder. Dit is juist de markt waar onze kracht en passie ligt. Dus lag het voor de hand dat we hier samen in verder zouden gaan. Zo ontstond in oktober 2002 Baarda - Gabler Accountants & Belastingadviseurs.

Dit bleek een gouden greep! In ruim 20 jaar tijd zijn wij uitgegroeid van twee jonge jongens op een zolderkamertje naar een succesvolle onderneming met veel trouwe klanten. Inmiddels heeft BG accountants een vestiging in Alkmaar en één in Lisse met in totaal meer dan 20 werknemers. De sfeer is informeel, de klanten tevreden en het bedrijf staat als een huis.

Maar wij blijven ondernemers in hart en nieren. Dus we zien regelmatig kansen om te groeien, te innoveren of dingen anders te doen. Bijvoorbeeld in 2013: we waren uit ons jasje gegroeid en het was tijd voor een nieuwe stap, een nieuwe naam en een nieuwe manier van werken. BG accountants is in de kern nog steeds dezelfde onderneming als Baarda - Gabler: wij staan - samen met ons team - klaar om ondernemers verder te helpen op onze kenmerkende persoonlijke manier. Maar daarnaast gaan wij nieuwe uitdagingen aan in de vorm van digitaal werken, investeren wij in duurzame middelen en relaties en brengen wij mensen in ons netwerk samen om de kwaliteit te verbeteren en iedereen naar een hoger plan te trekken.

Met andere woorden; BG accountants is een betrokken ondernemer met oog voor de menselijke kant. Wij delen graag onze kennis en expertise met jou. Want wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen!

Blijf op de hoogte