Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

ZZP-er

Als ZZP-er wil jij je bezig houden met je kernactiviteit en de administratie is maar bijzaak. Daarom bieden wij je eenvoudige oplossingen voor je administratie en ondersteuning waar nodig.

Het ondernemen als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP-er) heeft voordelen en nadelen. Je kunt je lekker bezig houden met je werk en het vaak goed combineren met de thuissituatie. Maar helaas komt er meer bij kijken dan alleen de zaak. Een goede administratie is belangrijk. Niet alleen voor je omzet en belastingaangiften. Maar ook om tijdig inzicht te krijgen in hoe de zaken ervoor staan en eventueel bij te kunnen sturen.

Daarom bieden wij jou als ZZP-er goede en goedkope oplossingen voor je administratie. We kijken samen welke vorm het beste bij je past en kunnen je ook op andere gebieden ondersteunen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw onderneming een succes wordt en blijft!

Waar wij jou als ZZP-er behulpzaam bij kunnen zijn:

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina