072-5669116

Tussentijdse analyse en advies

Veel belangrijker dan de jaarrekening of het saldo op de bankrekening, vinden wij onze tussentijdse analyse en gesprekken. Dit is de kracht van BG accountants; wij wachten niet tot het jaarlijkse evaluatiemoment, maar sparren tussendoor en houden vinger aan de pols. Zo komen we samen verder!

Wij werken al sinds het begin anders dan de "gewone" accountantskantoren. Onze focus ligt op de tussentijdse cijfers en het actief begeleiden van onze klanten. De jaarrekening is vaak al achterhaald en voor ons niet meer belangrijk. Het saldo op je bankrekening is maar een momentopname. Tussentijds analyseren en adviseren helpt om actief keuzes te kunnen maken en te anticiperen in plaats van te reageren. Vooruitkijken, controle hebben over je onderneming en weten wat er speelt, dat is veel belangrijker dan wat er in de jaarrekening of op je bankrekening staat!

Onze werkwijze

Wij helpen je met het in kaart brengen hiervan. Onze ervaring is dat we door regelmatig met jou te sparren over je onderneming het rendement kunnen verhogen en de (markt-) ontwikkelingen beter kunnen volgen. Wat wij doen is jou begeleiden in je visie en strategie door een spiegel voor te houden. Dat zal niet altijd zijn wat je graag wil horen, maar wel wat van belang is om het beste uit je onderneming te halen.

Dat is wat wij noemen Gericht ondernemen!

Blijf op de hoogte