Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Boekhouding en administratie

Als ondernemer is het goed bijhouden je administratie van groot belang. Niet alleen omdat je wettelijk verplicht bent om een administratie bij te houden, maar vooral omdat het je inzicht geeft in het reilen en zeilen van je bedrijf.

De boekhouding is voor de meeste ondernemers niet het favoriete klusje. Toch is het enorm belangrijk dat je administratie goed bijgehouden wordt. Het geeft je namelijk goed inzicht in je financiële situatie, waardoor je snel kunt reageren op veranderingen.

Onze werkwijze voor een zorgvuldige boekhouding

De administratie doen is de eerste stap, de analyse van de gegevens de tweede. Wij kunnen je bij beide stappen ontzorgen. BG accountants plaatst de cijfers uit je administratie in de juiste context. Wij laten je de sterke en zwakke punten in jouw bedrijfsvoering zien en kijken samen hoe het beter kan. Op die manier dwingen we je om over je eigen onderneming na te denken. Bovendien kunnen wij je ook adviseren over de keuze van geschikte software voor je administratie, voorraadregistratie en CRM systeem.

Boekhouding uitbesteden

Ten slotte kunnen we de hele boekhouding van je overnemen. Jij scant alle facturen in, de bankmutaties lever je digitaal aan, de verkoopfacturen verstuur je digitaal en wij zorgen altijd voor een bijgewerkte administratie. Vervolgens kan jij je betalingen met één druk op de knop verzorgen en eenvoudig je debiteuren administratie bijhouden. Op die manier kan jij je richten op je corebusiness en zorgen wij ervoor dat de financiële kant altijd up-to-date is!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina