Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Startende ondernemer

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Daar kan je wel een helpende hand bij gebruiken. Iemand die begrijpt waar je mee bezig bent en je helpt om je onderneming succesvol van de grond te krijgen.

Ondernemingsplan, financieringsaanvraag, Kamer van Koophandel. Allemaal zaken waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt als je een eigen bedrijf wilt opzetten. Terwijl jij je kan focussen op dat fantastische idee dat je in de markt gaat zetten, helpen wij je met de rest. We zijn zelf ook klein begonnen en weten dus precies waar je als startende ondernemer op moet letten.

Samen ondernemen

We kijken samen naar je ondernemingsplan, helpen je met de financieringsaanvraag, onderzoeken of het idee levensvatbaar is en zorgen ervoor dat je scherp blijft. Niet alleen met de opstart, maar uiteraard ook daarna helpen wij je om een succes te maken van je onderneming. Met recht Samen ondernemen!

Wat wij voor startende ondernemers kunnen betekenen:

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina