Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

MKB ondernemer

Als MKB ondernemer heb je te maken met alle aspecten van het ondernemen. Je hebt niet alleen een zaak te runnen, maar je moet ook vooruit kijken. Waar wil je over vijf jaar staan?

Vaak kom je niet toe aan de vraag: "Waar wil ik over vijf jaar staan?” omdat je geconfronteerd wordt met de praktijk van alle dag. Een werknemer die zich ziek meldt, een klant die niet betaalt, een opdracht die niet door gaat of een brief van de belastingdienst die je niet verwacht had. Wij helpen je de focus te behouden en kijken samen hoe jij je onderneming het beste kan inrichten.

Verschillende rechtsvormen in het MKB

MKB ondernemers zijn er in vele soorten en maten. Denk alleen al aan de verschillende rechtsvormen met hun eigen verplichtingen en vraagstukken:

Wij kennen het klappen van de zweep en weten precies tegen welke problemen je aanloopt als ondernemer. Wij luisteren, sparren en denken mee. We werken proactief en geven ongevraagd advies. Door regelmatig de cijfers te checken, kunnen we tijdig bijsturen als dat nodig is. We helpen je doelen te stellen en kijken wat er nodig is om die te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat alles blijft draaien en jij je toch kan bezig houden met het echte ondernemen. Dat is nou wat wij noemen Gericht ondernemen!

Wat wij voor MKB ondernemers kunnen betekenen:

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina