Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Personeelsadvies

Als je personeel in dienst hebt, houdt het niet op bij leiding geven aan je mensen. Je bent ook op een heleboel gebieden verantwoordelijk voor je personeel. Dat is een behoorlijke investering in tijd, geld en moeite. Middels personeelsadvies willen wij je graag helpen.

Als je personeel in dienst hebt, heb je veel verantwoordelijkheid als werkgever. Denk hierbij aan het zorgen voor een goede werkplek, het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en het voeren van beoordelingsgesprekken. Maar als je werknemer ziek wordt, dan moet je ook voldoen aan de Wet Poortwachter en je werknemer hierin goed begeleiden. Dit soort dingen kosten geld en tijd, maar zijn wel van belang voor een gezond en goedlopend bedrijf. Wij kunnen deze zorg van je overnemen, je een luisterend oor bieden en je helpen de juiste keuzes te maken. Kortom, personeelsadvies op maat.

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Naast het adviseren bij personeelskeuzes, kunnen wij je ook advies geven bij het opzetten van een RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie). Dit geeft inzicht in de risico’s die je medewerkers lopen bij het uitvoeren van werkzaamheden binnen het bedrijf of op locatie. Vooral wat betreft veiligheid, gezondheid en psychosociale arbeidsbelasting. Uit de RIE volgen een aantal verbetermaatregelen, waar je zelf mee aan de slag kunt. Op die manier verbeter je de arbeidsomstandigheden en dus het risico op uitschakeling van je personeel.

Ten slotte kunnen wij je helpen om een goed beloningssysteem op te zetten dat past bij jouw visie en mogelijkheden als ondernemer. Of dit nou een pensioenregeling is of secundaire arbeidsvoorwaarden, wij helpen je graag. Want een duurzame relatie met je werknemers betaalt zich uit in een succesvolle onderneming voor jou!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina