072-5669116

Personeel aannemen

Krijg je meer werk dan je aankunt? Dan kom je voor de keuze te staan om (meer) personeel aan te nemen. Het zoeken naar personeel is een vak apart. Naast de juiste kennis en ervaring, wil je natuurlijk dat iemand ook past bij jouw bedrijf. Vervolgens komt er nog een heel administratief proces bij kijken. Wij kunnen je daar goed bij ondersteunen. Dat noemen we: Samen ondernemen!

  • Competentie profiel opstellen

Je hebt behoefte aan een nieuwe medewerker. Maar waar ben je precies naar op zoek? We helpen je bij het opstellen van een competentie profiel.

  • Werving- en selectieprocedure

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? We geven je advies hoe je een adequate werving- en selectieprocedure opstart en wat de mogelijkheden van een assessment zijn.

  • Sollicitatiegesprekken

Hoe voer je een sollicitatiegesprek? In een gesprek toets je niet alleen de kennis en vaardigheden van de kandidaat, maar kijk je ook of iemand bij jouw organisatie past. We geven je advies hoe je dit aanpakt of staan je bij tijdens het gesprek.

  • Arbeidscontract

De juridische aspecten van een arbeidscontract zijn een wirwar van rechten en plichten. Iets waar je als ondernemer vaak geen kennis van hebt. Bovendien moet je voor elk personeelslid goed nadenken welke voorwaarden je wilt afspreken. Een tijdelijk of vast contract? Een auto of mobiel van de zaak? Vergoeden van opleidingen? Ieder arbeidscontract is anders en moet met aandacht samengesteld worden. Daar helpen wij je graag bij!

  • Personeelshandboek

In een personeelshandboek leg je alle interne regels en richtlijnen voor personeel vast. Denk aan afspraken over flexibele werktijden, thuiswerken, ziekteverzuim, veiligheidsprotocollen, het aanvragen van verlof. Ook de waarden van jouw bedrijf neem je hier in op. In de praktijk is dit handboek een onmisbare aanvulling op het arbeidscontract. We helpen je bij het opstellen van een personeelshandboek voor jouw bedrijf.

Heeft jouw bedrijf behoefte aan hulp bij een HR-vraagstuk? We geven je graag advies.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Blijf op de hoogte