Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Coaching en (werkplek)begeleiding

Het aansturen van personeel vergt hele andere vaardigheden dan je op je eigen vakgebied nodig hebt. Dat kan best lastig zijn! Wij kunnen je helpen met coaching en werkplekbegeleiding.

Wij zijn zelf vanaf onze zolderkamer begonnen en kwamen op het punt dat we personeel gingen aannemen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Wij weten als geen ander hoe moeilijk dit proces kan zijn. Als het je lukt om de juiste personen aan te nemen, dan moeten die mensen ook nog begeleid worden. Dat is iets wat sommige ondernemers heel natuurlijk af gaat, maar voor anderen iets wat je in de vingers moet krijgen. Daar kunnen wij je bij helpen.

Oprecht ondernemen

Wij kunnen je helpen met het vinden van de juiste personen, hulp bieden bij sollicitatiegesprekken of zelfs beoordelingsgesprekken voeren met je personeel. Wij kunnen je feedback geven over hoe jij je personeel aanstuurt. Doordat wij vaak bij jou over de vloer komen, zien wij veel meer dan je denkt! Wij zien hoe jouw personeel de telefoon aanneemt, klanten te woord staat en hoe zij met jou en overig personeel omgaan. Deze signalen nemen wij weer mee in de gesprekken met jou als ondernemer. Niet om kritiek te leveren, maar om samen jouw bedrijf naar een hoger plan te trekken. Dat is wat wij noemen oprecht ondernemen!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina