072-5669116

Coaching en (werkplek)begeleiding

Het aansturen van personeel vergt hele andere vaardigheden dan je op je eigen vakgebied nodig hebt. Dat kan best lastig zijn! BG accountants kan je helpen met coaching en werkplekbegeleiding.

Ook wij zijn zelf vanaf onze zolderkamer begonnen en kwamen op het punt dat we personeel gingen aannemen. Dat ging niet zonder slag of stoot. Wij weten als geen ander hoe moeilijk dit proces kan zijn. Als het je lukt om de juiste personen aan te nemen, dan moeten die mensen goed begeleid worden. Dat is iets wat sommige ondernemers heel natuurlijk af gaat, maar voor anderen iets wat je in de vingers moet krijgen.

Groeien als persoon en als bedrijf

Hoe vind je geschikt personeel? Hoe bereid je een sollicitatiegesprek voor? Of hoe voer je een beoordelingsgesprek? Wij kunnen je (tijdelijk) ondersteunen met deze HR-diensten. We kunnen zelfs een dag op kantoor meelopen. Met een frisse blik kijken we hoe jij je personeel aanstuurt en waar de verbeterpunten liggen. Ook bij het personeel. Hoe wordt de telefoon aangenomen? Hoe staan zij de klanten te woord en hoe gaan jullie onderling met elkaar om? Eventuele signalen nemen wij weer mee in de gesprekken met jou als ondernemer. Niet om kritiek te leveren, maar juist om samen jouw bedrijf naar een hoger plan te trekken. Dat is wat wij noemen: samen ondernemen!

Blijf op de hoogte