Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Juridisch advies

Bij een arbeidsconflict, fraude of ontslagsituatie moet je al snel juridisch advies inwinnen. Het kan namelijk grote gevolgen hebben als je de verkeerde keuze maakt in zo’n situatie. Wij hebben een groot netwerk en kunnen de juiste juridische partij aan jou koppelen.

Het Nederlandse arbeidsrecht sluit niet altijd aan bij hoe jij er als werkgever over denkt. Wij hebben veel ervaring en kennis op dit gebied en kunnen je goed adviseren. Maar omdat de gevolgen bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict groot kunnen zijn, zorgen wij altijd voor ruggespraak met een jurist zodat we het juiste advies kunnen waarborgen. Waar nodig besteden wij de begeleiding of het advies volledig uit aan een arbeidsjurist. Die zal dan zelf met jou de case bespreken en zo snel mogelijk tot een goed einde brengen.

Ook op andere gebieden, zoals debiteurenbeheer, incasso vorderingen, fraude, echtscheiding of alimentatie kunnen wij juridisch advies geven of jou koppelen aan een specialist uit ons netwerk. Omdat juridische zaken vaak gevoelig liggen en de gevolgen verstrekkend kunnen zijn, is het zaak om snel het juiste advies in te winnen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: AVG: Wat moet je zelf aanpassen op je website? Inmiddels is de Wet AVG is een feit. Maar heb jij alle instellingen van je website en nieuwsbrief al op orde?  Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina