072-5669116

Juridisch advies

Bij een arbeidsconflict, fraude of ontslagsituatie moet je al snel juridisch advies inwinnen. Het kan namelijk grote gevolgen hebben als je de verkeerde keuze maakt in zo’n situatie. Wij hebben een groot netwerk en kunnen de juiste juridische partij aan jou koppelen.

Het Nederlandse arbeidsrecht sluit niet altijd aan bij hoe jij er als werkgever over denkt. Wij hebben veel ervaring en kennis op dit gebied en kunnen je goed adviseren. Maar omdat de gevolgen bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict groot kunnen zijn, zorgen wij altijd voor ruggespraak met een jurist zodat we het juiste advies kunnen waarborgen. Waar nodig besteden wij de begeleiding of het advies volledig uit aan een arbeidsjurist. Die zal dan zelf met jou de case bespreken en zo snel mogelijk tot een goed einde brengen.

Ook op andere gebieden, zoals debiteurenbeheer, incasso vorderingen, fraude, echtscheiding of alimentatie kunnen wij juridisch advies geven of jou koppelen aan een specialist uit ons netwerk. Omdat juridische zaken vaak gevoelig liggen en de gevolgen verstrekkend kunnen zijn, is het zaak om snel het juiste advies in te winnen.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

Blijf op de hoogte