072-5669116

Tijdelijke vervanging, hulp en advies

Soms is het nodig om tijdelijke vervanging in te schakelen. Dat kan zijn om een zwangerschapsverlof op te vangen, de werkdruk bij een grote klus te verlichten of een langdurig zieke te vervangen.

Wat de reden ook is, bij tijdelijke vervanging moet je vaak snel schakelen. Wij kunnen je helpen bij het zoeken naar een geschikte vervanger of het opstellen van een profiel dat je op internet kunt plaatsen. Maar we kunnen je ook op ander vlak adviseren. Bijvoorbeeld of het verstandig is om via een uitzendorganisatie iemand in te huren, iemand een kortdurend contact te geven of juist een ZZP-er in te huren. Vaak heb je zelf al een kandidaat in gedachten, maar als dat niet zo is kunnen wij soms iemand uit ons netwerk voordragen. Ten slotte helpen we je met de formaliteiten rond de aanstelling.

Tijdelijke vervanging op administratief gebied

Als je tijdelijke vervanging nodig hebt op administratief gebied, dan kunnen wij dit uiteraard voor je invullen. Wij hebben zeer capabele mensen die snel kunnen schakelen naar jouw werkomgeving. Hiermee verlichten we de werkdruk en kan jij je bezig houden met jouw business. Dat noemen we: Samen ondernemen!

Blijf op de hoogte