Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tijdelijke vervanging, hulp en advies

Soms is het nodig om tijdelijke vervanging in te schakelen. Dat kan zijn om een zwangerschapsverlof op te vangen, de werkdruk bij een grote klus te verlichten of een langdurig zieke te vervangen.

Wat de reden ook is, bij tijdelijke vervanging moet je vaak snel schakelen. Wij kunnen je helpen bij het zoeken naar een geschikte vervanger of het opstellen van een profiel dat je op internet kunt plaatsen. Maar we kunnen je ook op ander vlak adviseren. Bijvoorbeeld of het verstandig is om via een uitzendorganisatie iemand in te huren, iemand een kort durend contact te geven of juist een ZZP-er in te huren. Vaak heb je zelf al een kandidaat in gedachten, maar als dat niet zo is kunnen wij soms iemand uit ons netwerk voordragen. Ten slotte helpen we je met de formaliteiten rond de aanstelling.

Tijdelijke vervanging op administratief gebied

Als je tijdelijke vervanging nodig hebt op administratief gebied, dan kunnen wij dit uiteraard voor je invullen. Wij hebben zeer capabele mensen die snel kunnen schakelen naar jouw werkomgeving. Hiermee verlichten we de werkdruk en kan jij je bezig houden met jouw business. Zo helpen we je door een lastige periode en blijven we samen ondernemen!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina