Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ontslagbegeleiding

In onzekere tijden is het belangrijk om goed in de gaten te houden wanneer je kosten moet besparen en op welk gebied. Het kan zijn dat je overcapaciteit hebt en mensen moet laten gaan. Dat gaat niet zomaar, daar moet je even goed bij stil staan. Met ontslagbegeleiding doen we dat daarom ook samen.

Het is altijd belangrijk om de situatie van je bedrijf goed in de gaten houden. Hier helpen wij je elk kwartaal mee. Als wij signaleren dat je kosten moet besparen of overcapaciteit hebt, dan is het een optie om personeel te ontslaan of te stimuleren om een nieuwe werkplek te vinden. Want bij goed ondernemerschap hoort een goede relatie met je personeel, zelfs in een situatie van ontslag. Wij adviseren hier in en kunnen naast ontslagbegeleiding op diverse andere fronten hulp bieden. Zelfs als er een arbeidsconflict is, zorgen wij voor een deskundige bemiddelaar.

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina