072-5669116

BG viert 12,5 jarig jubileum op SAIL

Wat 12,5 jaar geleden begon als een jongensdroom werd in de zomer van 2015 werkelijkheid: Joost en Pascal hebben samen met personeel, klanten en relaties geproost op 12,5 jaar BG accountants te midden van het spektakel van SAIL 2015!
 
Pascal: "Na 12,5 jaar hard werken, hebben wij met ups en downs bereikt waar we van droomden: een goedlopend bedrijf waar we trots op kunnen zijn! Dat hadden we niet kunnen bereiken zonder onze klanten, relaties en natuurlijk ons team. Dus dat moest gevierd worden."

De link naar SAIL was snel gemaakt omdat Joost van jongs af aan gek is op boten en zeilen. Joost: "SAIL is altijd al een geweldig evenement, dus voor mij was meteen duidelijk dat ik dit wilde beleven met de mensen die ons hebben geholpen om van BG accountants een succes te maken." Jubileum

Van woensdag tot en met zondag hebben Joost en Pascal omringd door klanten, relaties en personeel genoten van de tall ships, de gekte erom heen, de sfeer, het weer en natuurlijk het goede gezelschap aan boord. Uiteraard werd er geproost op 12,5 jaar BG accountants en werd weer duidelijk dat je dit alleen kan bereiken door samen te ondernemen!

Blijf op de hoogte