Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

MKB non profit

Het besturen van een Stichting of Vereniging brengt specifieke aspecten met zich mee. Je hebt te maken met teruglopende subsidies, vrijwilligers en de wettelijke regelgeving. Maar ondertussen moet de organisatie ook gewoon goed lopen. Daar helpen wij je graag bij!

Een stichting of vereniging besturen is iets anders dan een commercieel bedrijf runnen. Je kunt niet altijd rekenen op de inzet van je werknemers en vrijwilligers, de wettelijke regelgeving blijft veranderen, je bent afhankelijk van subsidies of giften en heb te maken met verschillende meningen of culturen. Om alles in goede banen te leiden, kan je wel wat hulp gebruiken.

Wij hebben ervaring met verschillende Stichtingen en Verenigingen, onder andere culturele instellingen, welzijnsorganisaties, beheerverenigingen en verenigingen van eigenaren. Wij kunnen je helpen door alle baten en lasten inzichtelijk te maken en een begroting op te stellen. Zo weet je beter wat je kan verwachten en kan je daarop sturen. Bovendien helpen wij je om aan alle procedures en richtlijnen te voldoen.

Ook kunnen wij je helpen met juridische aspecten en adviseren bij het aannemen van personeel en vrijwilligers. Wij geven het bestuur advies over hun privé aansprakelijkheid als bestuurslid. Samen zorgen we ervoor dat je niet langer bezig bent met lastige financiële vraagstukken, maar je kan focussen op het doel waar jouw Stichting of Vereniging voor is opgericht!

Dit is wat wij voor jou als non profit organisatie kunnen betekenen:

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina