072-5669116

MKB non profit

Het besturen van een Stichting of Vereniging brengt specifieke aspecten met zich mee. Je hebt te maken met teruglopende subsidies, vrijwilligers en de wettelijke regelgeving. Maar ondertussen moet de organisatie ook gewoon goed lopen. Daar helpen wij je graag bij!

Een stichting of vereniging besturen is iets anders dan een commercieel bedrijf runnen. Je kunt niet altijd rekenen op de inzet van je werknemers en vrijwilligers, de wettelijke regelgeving blijft veranderen, je bent afhankelijk van subsidies of giften en hebt te maken met verschillende meningen of culturen. Om alles in goede banen te leiden, kan je wel wat hulp gebruiken.

Wij hebben ervaring met verschillende Stichtingen en Verenigingen, onder andere culturele instellingen, welzijnsorganisaties, beheerverenigingen en verenigingen van eigenaren. Wij kunnen je helpen door alle baten en lasten inzichtelijk te maken en een begroting op te stellen. Zo weet je beter wat je kan verwachten en kan je daarop sturen. Bovendien helpen wij je om aan alle procedures en richtlijnen te voldoen. Heb je een beoordelingsverklaring of controleverklaring nodig? Dan besteden we dat uit aan een assurance kantoor.

Wij kunnen je wel helpen met de juridische aspecten en adviseren bij het aannemen van personeel en vrijwilligers. We geven het bestuur graag advies over hun privé aansprakelijkheid als bestuurslid. Samen zorgen we ervoor dat je niet langer bezig bent met lastige financiële vraagstukken, maar je kan focussen op het doel waar jouw Stichting of Vereniging voor is opgericht!

Dit is wat wij voor jou als non profit organisatie kunnen betekenen:

 

Blijf op de hoogte