072-5669116

Loonadministratie

Bij het in dienst nemen van personeel komt een hoop kijken. Aan- en afmelden van werknemers, opvoeren van de juiste premies en loongrondslagen, juridische zaken met betrekking tot de arbeidsovereenkomst, jaaropgaven en ga zo maar door. Loonadministratie is een vak apart!

Als je personeel in dienst hebt, ben je verplicht een loonadministratie bij te houden. Omdat dit vrij ingewikkeld is, nemen wij deze taak graag uit handen. Zodat jij je kunt bezighouden met de rest van je onderneming.

100% online inzicht in de loonadministratie

De loonadministratie voeren wij online uit. Het is eenvoudig, veilig en efficiënt. Doordat we de loonstroken digitaal verstrekken, is printen en per post verzenden verleden tijd. En dat bespaart aanzienlijk in de kosten. Bovendien werk je ook nog eens milieuvriendelijk.

Eigen inlogportaal

Met onze online salarisapplicatie Nmbrs heeft elke medewerker zijn eigen (inlog) portaal. Een werknemer kan zelf alle benodigde loongegevens controleren en opvragen. En zelfs een aantal kleine mutaties doorvoeren. Stel een werknemer verhuist van Heerhugowaard naar Alkmaar, dan kan hij dit eenvoudig zelf doorgeven in het portaal en hoef jij het alleen maar goed te keuren.

Accountants- en administratiekantoren

Heb jij een accountantskantoor of een administratiekantoor en voer jij nog geen loonadministratie voor je klanten? Dan kan je deze dienst eenvoudig aanbieden aan je klant door ons in te schakelen!

Voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie

  • Je hebt en houdt tijd voor je kerntaken
  • Je biedt deze service aan klanten, maar hebt er zelf geen omkijken naar
  • De continuïteit is geborgd
  • Je bespaart op de kosten
  • Alle kennis over wet- en regelgeving is paraat via BG accountants
Blijf op de hoogte