Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Loonadministratie

Bij het in dienst nemen van personeel komt een hoop kijken. Aan- en afmelden van werknemers, opvoeren van de juiste premies en loongrondslagen, juridische zaken met betrekking tot de arbeidsovereenkomst en ga zo maar door. Loonadministratie is een vak apart!

Als je personeel in dienst hebt, moet je een loonadministratie bijhouden. Omdat dit vrij ingewikkeld is, nemen wij graag deze zorg uit handen. Wij verzorgen de loonstroken, jaaropgaven, de aan -en afmeldingen bij de sociale uitkeringsinstanties, pensioeninstanties en alle andere handelingen. Wij leveren je tijdig de digitale loonstroken en een betaalbestand. En jij kunt je bezighouden met de rest van je onderneming!

Verwerking loonadministratie met Salaronline

De loonadministratie verwerken wij met professioneel en betrouwbaar salarisadministratie systeem. Dit systeem biedt de mogelijkheid om snel, efficiënt en klantvriendelijk te werken met een online platform. Dit platform – Salaronline - biedt jou als ondernemer de mogelijkheid om zelf salarismutaties te verwerken. Wij controleren alleen maar en daarna worden de loonstroken automatisch digitaal voor jou en je werknemers klaargezet. Snel, veilig en efficiënt dus!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina