072-5669116

Financiële administratie

De boekhouding is voor de meeste ondernemers niet het favoriete klusje. Toch is het enorm belangrijk dat je financiële administratie goed bijgehouden wordt.

BG neemt de zorg voor je administratie uit handen

Je kan de financiële administratie zelf doen, bijvoorbeeld via online boekhouden of een ander boekhoudpakket, maar wij kunnen ook de gehele financiële administratie uit handen nemen. Welke keuze je ook maakt, alles verloopt digitaal. Wel zo makkelijk en efficient!

De digitale straat

We werken al een aantal jaar met de zogenaamde digitale straat. De complete administratie wordt digitaal opgebouwd. Je maakt een foto of PDF van je inkoopfactuur en mailt deze naar je digitale administratie. Je verkoopfacturen verstuur je digitaal naar je klant, vanuit je systeem of zelfs met een appje op je smartphone. De automatische bankkoppelingen zorgen ervoor dat je actuele bankstand en debiteurenstand altijd is bijgewerkt. Zo ontstaat een complete "paperles" administratie. Op je smartphone of tablet heb je altijd inzicht in je omzet, debiteurenstand en bankstand. Realtime in mooie grafieken. 

En mocht dat je allemaal niks zeggen, dan zijn wij er natuurlijk om betekenis aan die grafieken te verbinden. Want in alle gevallen zorgt onze tussentijdse analyse en advies ervoor dat je actief keuzes kan maken en kan anticiperen in plaats van reageren.

 

'Na de overstap naar BG accountants heb ik ervaren dat een accountant meer kan zijn dan iemand die een jaarverslag uitwerkt en de loonadministratie doet. BG accountants denkt mee, legt alternatieven voor en heeft doordachte oplossingen. Door de digitalisering kunnen wij op elk moment van de dag online administratie doen en documenten inzien. De flexibiliteit die dat geeft, ervaren we als ideaal!''

Frank van Ketel
Van Ketel Industriële Automatisering B.V.
Blijf op de hoogte