Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Boekhoudsoftware

In dit digitale tijdperk is er een veelvoud aan boekhoudsoftware pakketten beschikbaar. Software is bedoeld om de zaken te vereenvoudigen, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag bij de keuze van de juiste software voor jouw onderneming.

Wij zien veel systemen bij onze klanten en merken al snel wat prettig werkt en wat niet. Maar wij worden ook geïnformeerd door de softwareleveranciers om op elk gebied het juiste advies te kunnen geven. Een startende ondernemer die een online service opzet stelt andere eisen aan een boekhoudpakket dan een makelaar die 12 man in dienst heeft. Voor een winkel is het ideaal als het voorraadsysteem gekoppeld is aan de kassa en het boekhoudpakket, voor een ZZP-er die alleen adviezen geeft is dat helemaal niet nodig.

Wij kijken welke boekhoudsoftware past bij jouw situatie en kunnen veelzijdig advies geven!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina