072-5669116

Online boekhouden

Gemak dient de mens .... en zeker de ondernemer! Daarom hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke online service ontwikkeld waarmee je op elk moment via internet je administratie kan inzien en verwerken.

BG online is online boekhouden en werkt volledig digitaal. Je kunt via internet op elk gewenst moment en vanaf elke locatie je eigen administratie bijhouden. Dit gebeurt met een boekhoudpakket op onze beveiligde online server. Snel, eenvoudig en veilig dus!

BG Online

Je logt in via onze website en komt dan in je "eigen omgeving" op onze terminal server. Hier kan je jouw eigen administratie(s) openen en volledig verwerken. Je kunt je verkoopfacturen digitaal opmaken en per e-mail naar je klanten verzenden. Overzichten kan je uiteraard printen op je eigen printer of als PDF opslaan. Voordeel van online boekhouden is dat wij ook altijd jouw administratie kunnen inzien, correcties kunnen doorvoeren, tussentijdse cijfers kunnen maken of met je mee kunnen kijken en helpen bij bepaalde boekingen.

Ook is er voor elke klant een folder beschikbaar met daarin digitale (PDF) documenten van bijvoorbeeld jaarrekeningen, aangiften, loonstroken en tussentijdse cijfers. Je kunt deze inzien of downloaden zodat je ze bijvoorbeeld kunt mailen aan de bank als dat nodig is.

De voordelen van boekhouden via BG online op een rijtje:

  • Via elke computer of tablet met een internetverbinding kun je 24/7 de administratie verwerken en inzien, dus vanaf kantoor, thuis, bij een klant of bij de bank.
  • Elke dag wordt er een back-up gemaakt van jouw administratie en je werkt altijd met de laatste en meest actuele versie op onze beveiligde server.
  • Kies zelf je boekhoudpakket: Snelstart, Twinfield, Yuki, Exact online, Muis of Accountview, alles is mogelijk.
  • Aanleveren van de administratie per maand/kwartaal hoeft niet meer via de mail of op een USB stick, makkelijker en ook geen risico op fouten of doublures met terugplaatsten van de back-up.
  • Verkoopfacturen kan je digitaal opmaken en per e-mail versturen.
  • Betalingen kan je klaarzetten en het betaalbestand (SEPA) inlezen via je eigen (internet) bankiersysteem.
  • Bij tijdgebrek kan BG accountants het verwerken van de administratie direct van jou overnemen.
  • Op de server kan je ook Word of Excel gebruiken, dus een eigen computer is praktisch niet meer nodig, een Thin client is voldoende om via internet verbinding te maken.

Zie jij ook de voordelen van online boekhouden en het werken met BG online? Dan informeren wij je graag over de voorwaarden en kosten en kunnen we samen aan de slag!

Blijf op de hoogte