Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Jaarrekening

De jaarrekening is het financiële plaatje van je onderneming. Het zegt iets over hoe succesvol de bedrijfsvoering het afgelopen jaar is geweest. Helaas is het maar een momentopname. Daarom vinden wij het veel belangrijker om gedurende het jaar regelmatig de cijfers te bespreken en bij te sturen waar nodig. Dat is wat wij noemen gericht ondernemen!

Jaarrekening als sluitstuk van de financiële administratie

De jaarrekening is het sluitstuk van de financiële administratie en bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting daarop. Sommige instanties hechten veel waarde aan een jaarrekening die door een onafhankelijke accountant is opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan leveranciers of banken. De jaarrekening inclusief onze verklaring geeft toegevoegde waarde en is een goede uitgangspositie, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over een financiering.

Verplichting jaarrekening voor B.V.

Iedere B.V. is verplicht zijn jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Wij maken de jaarrekening voor je op, stellen een digitaal publicatierapport samen en deponeren dit bij de Kamer van koophandel. Zo simpel is dat!

Jaarrekening en controleverklaring

Voor een "kleine B.V.” met minder dan 50 werknemers en minder dan 8,8 miljoen omzet maken is een beperkte balans met toelichting voldoende. Hierdoor worden omzet en kosten niet openbaar. Als je B.V. groter dan dat is, dan moet het publicatierapport van de jaarrekening veel uitgebreider zijn en worden voorzien van een controleverklaring. In dat geval werken wij samen met een registeraccountant en verzorgen samen het opstellen, de verklaring en het deponeren.

Wij werken nauwkeurig en volgens de door de NBA oplegde regelgeving, zodat je altijd kan vertrouwen op een deskundig, digitaal rapport van hoge kwaliteit. Maar belangrijker vinden wij het dat we regelmatig tussentijds overleg hebben. Meer daarover lees je bij Tussentijdse analyse en advies.

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina