Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ondernemingsplan schrijven

De meeste ondernemers zijn geen schrijvers. Toch is het belangrijk om een goed ondernemingsplan op papier te zetten. Niet alleen voor de bank of mogelijke investeerders, maar ook voor jezelf. Het dwingt je om na te denken over je onderneming en zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt.

Een ondernemingsplan is niet zomaar een A-4tje. Het is een goed doordacht stuk waarin je alle aspecten van je toekomstige onderneming beschrijft. Onderaan de pagina vind je een handleiding voor het schrijven van een ondernemingsplan. Een goed ondernemingsplan maken kost veel tijd en overleg met je naaste omgeving. Wij helpen je graag om dit plan verder uit te werken en te onderzoeken of het idee levensvatbaar is. Wij zijn immers ook op onze zolderkamer begonnen en weten dus precies waar je op moet letten!

Download hier de handleiding voor het schrijven van een ondernemingsplan (420Kb)

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina