Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Financieringsaanvraag

Voor de opstart van je bedrijf heb je zogenaamd werkkapitaal nodig. Dat is meer dan alleen de opstartkosten voor een laptop, auto of huur van een pand. Wij kijken graag samen met jou welk bedrag je nodig hebt en helpen je met de financieringsaanvraag bij de bank.

Veel startende ondernemers denken dat ze vrij snel al geld gaan verdienen. Helaas is dat niet waar. Voordat je begint moet je investeren in een laptop, auto, inventaris, voorraad, personeel, website, kantoorruimte en ga zo maar door. Dan moet je een klantenkring opbouwen en vervolgens maar afwachten totdat zij jou gaan betalen. Dit moet je allemaal voorfinancieren!

Financieringsplan en liquiditeitsbegroting

Heb je spaargeld of kan je wat van familie lenen dan is dit makkelijk geregeld. Maar het gaat vaak om forse bedragen en dan is het minder makkelijk te regelen. Wij helpen je met het opmaken van een financieringsaanvraag. Die voorzien we van een financieringsplan en liquiditeitsbegroting waarin we helderheid geven over de geldstromen. De bank kan dan direct zien wat je behoefte is en welke zekerheden je kunt bieden. Op basis hiervan krijg je een lening of krediet. Deze lening moet uiteraard wel weer terugbetaald worden met de winst die je gaat behalen in de toekomst!

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina