Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Financiële planning

Het saldo op je bankrekening geeft geen goed beeld van hoe je er financieel voor staat als ondernemer. Een financiële planning is daarom noodzakelijk om zicht te houden op de situatie!

Veel ondernemers kijken naar hun bankrekening om te bepalen of het goed of slecht gaat met de zaak. Helaas zegt dit niet genoeg, het is maar een momentopname. Zorgvuldig omgaan met het beschikbare geld is heel belangrijk. Je moet immers ook sparen voor slechte tijden. Financiële planning is dus geen luxe maar noodzaak.

Inzicht in het resultaat van je onderneming in combinatie met de geldstroom is heel belangrijk. Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat wij elk kwartaal deze gegevens bespreken met jou. Hiermee zijn we altijd op de hoogte van de situatie en kunnen we bijsturen als het wat slechter gaat, anticiperen op kosten of sparen om een grote investering te doen. Dat is nou wat wij noemen samen ondernemen!


Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina