072-5669116

Startersadvies

Na lang denken, rekenen en overleggen met je partner en vrienden, hak je eindelijk de knoop door: je begint voor jezelf! Nu moet je naar de Kamer van Koophandel om je in te schrijven, een rechtsvorm kiezen, een lening krijgen, je administratie bijhouden en nog veel meer. Als startende ondernemer komt er veel op je af en daar kan je best een helpende hand bij gebruiken!

Veel starters met een goed idee lopen al snel tegen de bekende valkuilen aan. Serieus een onderneming starten, daar komt veel bij kijken, dat gaat niet vanzelf. Maar er is ook goed nieuws; als je echt wilt, dan krijg je het ook voor elkaar! Wij helpen je graag om je onderneming succesvol van de grond te krijgen, maar dan zal je zelf ook serieus aan de bak moeten.

Het begint bij het schrijven van een goed ondernemingsplan. Dat is niet zomaar een A-4tje, dat is een goed doordacht stuk waarin je alle aspecten van je toekomstige onderneming beschrijft. Maar ons startersadvies houdt niet op bij het ondernemingsplan. We helpen we je met de financieringsaanvraag. We kijken welke rechtsvorm het meest geschikt is, helpen je de administratie op te starten en kunnen je adviseren bij de softwarekeuze, aanschaf van (bedrijfs-)auto en andere praktische zaken.

Als alles geregeld is, kan je van start gaan en ben je ondernemer met je eigen bedrijf!

Zeker in het begin zullen we regelmatig overlegmomenten hebben om te kijken of alles goed op de rit staat en op tijd in te kunnen grijpen als het niet gaat zoals gepland. Dan zal je ook merken dat het "ondernemer zijn" een vak apart is naast jouw eigen vakgebied. De een kan hier goed mee omgaan, de ander loopt direct tegen zijn eigen beperkingen aan. Onze kracht is dat wij snel doorzien welke problemen er spelen en je hierbij kunnen helpen en adviseren.

Dat is nou wat wij noemen Samen ondernemen!

Blijf op de hoogte