072-5669116

Belastingadvies

Elke ondernemer moet belasting betalen, daar kunnen wij niks aan veranderen. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat het zo min mogelijk is!

Natuurlijk kunnen we niet voorkomen dat er belasting betaald moet worden. Als belastingadviseur zorgen wij er wel voor dat we het zo gunstig mogelijk doen; fiscale optimalisatie noemen we dat. Dit houdt in dat we tijdig bijsturen en mogelijkheden benutten om belasting te besparen. Wij kennen de fiscale regels en passen die heel praktisch toe in ons belastingadvies. In bijzondere gevallen nemen we contact op met een fiscalist die ons hierin nog verder kan adviseren.

Belastingadvies in de praktijk

De regelgeving in Nederland is zo complex dat veel ondernemers niet weten welke mogelijkheden er zijn binnen de belastingwet. Wij helpen je, als belastingadviseur, alle mogelijkheden te benutten en zijn op de hoogte als de regelgeving verandert. Wij werken pro actief en zullen je altijd op de hoogte brengen als wij denken dat jij belastingvoordelen kan behalen of bijvoorbeeld subsidie kunt krijgen. Dat is nou deskundig ondernemen!

Blijf op de hoogte