Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Erfbelasting of successiebelasting

Als er een iemand overlijd, denk je niet meteen aan de belastingdienst. Maar als er vermogen of andere bezittingen nagelaten worden, moet er aangifte van erfbelasting of successiebelasting gedaan worden.

Na het overlijden van een dierbare moet er een balans worden opgemaakt van zijn bezit en vermogen. Als er vermogen of andere bezittingen nagelaten worden, moet je een aangifte erfbelasting of successiebelasting indienen. Een nogal lastig klusje, zeker omdat je na een overlijden vaak emotioneel geraakt bent en je hoofd er niet naar staat. Wij begeleiden dit graag. Niet alleen omdat wij minder persoonlijk betrokken zijn bij het verlies, maar ook omdat wij de spelregels kennen. Bijvoorbeeld voor de waardering van onroerend goed, aandelen en andere vermogensbestanddelen.

Vaak vragen wij uitstel aan voor het definitief indienen van de aangifte erfbelasting of successiebelasting omdat het verzamelen van alle belanghebbenden en alle gegevens niet altijd even snel gaat. Kortom, een vervelende situatie waarbij wij je graag deskundig en oprecht van dienst zijn.

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina