072-5669116

Zo zijn onze manieren

Cijfers zijn niet saai en jaarrekeningen niet standaard. Waarom niet? Omdat ieder bedrijf anders is! Wij zien de mens achter de cijfers en de onderneming achter de jaarrekening. Wij werken niet voor jou, maar samen met jou!

De + in ons beeldmerk is niet alleen een teken waar we als accountants veel mee werken, het staat ook voor de toegevoegde waarde die wij leveren en het feit dat we dit samen met jou doen.

Om onze manier van werken helder te krijgen en uit te dragen, hebben we zogenaamde kernwaarden opgesteld. Deze kernwaarden zijn de basis van onze onderneming en komen terug in onze werkwijze en dienstverlening.

Dit zijn de vijf kernwaarden van BG accountants:

Samen ondernemen

Samen staan we sterk. Dat is de kracht van BG accountants. Wij verbinden mensen en bedrijven vanuit het idee dat je door het delen van kennis samen een stap verder komt. Wij ondernemen graag samen met jou!

Gericht ondernemen

BG accountants is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij creëren overzicht en helpen je doelen te stellen. We werken samen met jou aan een lange termijnstrategie om het beste uit je onderneming te halen.

Oprecht ondernemen

BG accountants is eerlijk en betrouwbaar. Je kunt altijd rekenen op een oprecht advies, ook als dat niet helemaal is wat je wilt horen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Wij zijn betrokken bij jouw business en staan je graag met raad en daad terzijde.

Duurzaam ondernemen

BG accountants is maatschappelijk betrokken en heeft oog voor het milieu. Maar duurzaam is meer dan dat. Wij investeren graag in duurzame relaties, met jou, met onze klanten, met andere professionals en met de maatschappij waarin we allemaal samen leven.

Deskundig ondernemen

BG accountants is een gecertificeerd accountants- en belastingadvieskantoor. Wij beschikken over jarenlange ervaring en een deskundig team. We koppelen de laatste theoretische inzichten aan onze praktijkervaring. Zo kan je altijd rekenen op een deskundig advies.

Blijf op de hoogte