072-5669116

Strategisch overleg

Je bent lekker bezig met je eigen bedrijf, het gaat goed. Je krijgt steeds meer klanten, moet personeel aannemen of uitbreiden. Fijn! Maar gaandeweg verlies je jezelf in de activiteiten van de dag. Alles moet snel, het liefst gisteren af zijn en je prioriteitenlijst wordt steeds langer. Heb je nog wel in beeld wat je droom was toen je begon? Zit je nog op de juiste koers?

Of misschien gaat het helemaal niet zo lekker. Je moet veel meer kosten maken dan je van te voren had gedacht, je bruto marge is niet goed of je kunt niet het juiste personeel vinden. Je hebt geen visie meer. Hoe moet je dan verder?

BG accountants kan je helpen om je doelen weer helder te krijgen. Samen kijken we waar je naar toe wil. Misschien ben je je doel volledig uit het oog verloren, misschien moeten we je doelen bijstellen, misschien ben je al wel verder dan je ooit had durven dromen?

We stappen samen even uit de hectische wereld van alle dag en bekijken in alle rust waar je over een aantal jaar wil staan met je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Je moet letterlijk even uit die hectische wereld stappen, dus spreken we liever niet op kantoor af, maar op een andere locatie. We nemen een dag(deel) de tijd om te praten, te luisteren, door te vragen en misschien wel te dromen. Net zo lang tot jij zelf weer helder hebt waar je voor wil gaan!

Dat doel maken we haalbaar en hakken we op in stukjes. Wij maken samen met jou een strategie om te bereiken wat jij voor ogen hebt. Soms moet je daar ingrijpende beslissingen voor nemen, maar ook daar werken we samen naar toe. Met een duidelijk plan, een heldere visie en een goed gevoel ga je terug naar huis. Gaandeweg begeleiden we je en zorgen dat je op koers blijft. En als jij over een aantal jaar hebt bereikt wat je wil, dan kom je gewoon weer langs en gaan we voor een nóg mooier doel!

Pascal is niet alleen eigenaar van BG accountants, hij is ook AA accountant en belastingadviseur. Pascal is deskundig, scherp en helpt je focussen op wat écht belangrijk is!

highlight jopa-overleg.png

Ondernemerschap verrijkt

Lees verder

Joost is naast eigenaar van BG accountants, ook AA accountant. Hij doorziet relaties, brengt mensen tot elkaar en is naast een echte ondernemer ook een echte familieman!

highlight dsc08472-thumbnail.jpg

Brainstormen in een hutje op de hei...

Lees verder

Joost is naast eigenaar van BG accountants, ook AA accountant. Hij doorziet relaties, brengt mensen tot elkaar en is naast een echte ondernemer ook een echte familieman!

highlight dsc08839-thumb.jpg

7 praktische tips om je missie en visie te borgen

Lees verder
Blijf op de hoogte