072-5669116

20 jaar BG: Maatschappelijk ondernemen

Van sponsoring tot klussen, we doen graag iets terug voor onze omgeving                            

Samen ondernemen betekent voor ons ook maatschappelijk verantwoorde keuzes maken. Wij leven in het nu, maar investeren graag in de toekomst en in de maatschappij waarin we allemaal samen leven.

We houden het dicht bij huis

Dat doen we onder andere door het sponsoren van het voetbalteam en hockeyteam van onze kinderen. Maar ook door vrijwillig penningmeester te zijn van de lagere school, voetbalclub of Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk.

Met zijn allen

Als team zetten we ons elk jaar in voor de Stichting Doesgoed Alkmaar. Zij verbinden het vrijwillige aanbod van ondernemers in de regio aan de vraag van maatschappelijke organisaties en maken zo een ‘match’. We stimuleren onze medewerkers om op deze manier elk jaar bij te dragen aan een mooi project.

Zakelijke partners

Maar ook zakelijk kiezen we graag voor maatschappelijk verantwoorde opties. Zo laten we ons drukwerk verzorgen door SpringerUit Drukwerk. Zij besteden veel aandacht aan milieuvriendelijke opties en laten de verwerking over aan werkplaatsen waar kwetsbare mensen zinvol werk kunnen doen. Wat ons betreft een perfect voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Blijf op de hoogte