072-5669116

20 jaar BG: Huisvesting

Van zolderkamertje tot groot kantoorpand, wij voelen ons overal thuis

20 jaar huisvesting van BG

Net zoals veel starters, begonnen wij 20 jaar geleden vanaf een zolderkamertje met ons bedrijf. Klanten ontvingen we aan de keukentafel en de WC moest nog even snel schoon voordat de afspraak begon. Een prima start, maar al snel werden de nadelen groter dan de voordelen. In de blog ‘Van keukentafel tot kasteel’ kan je lezen hoe het ons verder vergaan is. Hoe we van ons zolderkamertje groeiden naar twee grote panden in Alkmaar en Lisse. Maar ook de hobbels die we onderweg tegenkwamen en hoe we daar mee om zijn gegaan.

Toch weer op zolder

De afgelopen jaren kwam daar nog de uitdaging van thuiswerken met corona bij. Zaten we ineens weer allemaal in de slaapkamer of op zolder te werken! Niet ideaal, maar ook daar vonden we onze weg in. Inmiddels zijn we blij dat iedereen weer regelmatig op kantoor te vinden is, want face-to-face contact heeft toch echt onze voorkeur.

Het maakt niet uit

Door de jaren heen hebben wij veel verbouwd, verhuisd en aangepast aan de huisvesting van ons bedrijf. Maar weet je? Uiteindelijk maakt het ons niet zo veel uit of we thuis aan de keukentafel werken of dat we in een luxe kantoorpand zitten. Wat voor ons het belangrijkste is, is het contact met onze klanten. Daarom komen we ook altijd een keer bij jou thuis of op het werk langs. Zo krijgen we feeling met jouw bedrijf en zien we jou in je kracht staan. En dáár gaat het ons om!             

Blijf op de hoogte