072-5669116

20 jaar BG: Deskundigheid

Van BHV tot het nieuwe belastingplan, wij blijven altijd leren            

Onze kernwaarden

Deskundig ondernemen is één van onze kernwaarden. Dat nemen wij heel serieus. Want als jij je bedrijfsgegevens aan ons toevertrouwt, willen wij kwaliteit kunnen leveren. Om jou te verzekeren van een deskundig advies, blijven wij dus continu onze kennis bijschaven.

Trainingen op vakgebied

Zowel Joost als Pascal zijn AA accountant en Pascal heeft ook de titel RB (register belastingadviseur) achter zijn naam staan. Om deze titels te blijven voeren, moeten wij verplicht ieder jaar een bepaald aantal punten halen door trainingen te volgen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving in Nederland.

En daarnaast!

Maar wij willen niet alleen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op ons vakgebied. We vinden het belangrijk om ook op het gebied van management, stress en persoonlijke ontwikkeling bij te blijven. Dus zetten we regelmatig een bedrijfscoach in binnen BG en volgen we ieder apart cursussen die ons aanspreken en verder helpen.

We zijn een team

Natuurlijk nemen we ons team hierin mee. Ze worden intern opgeleid en krijgen diverse cursussen aangeboden, van BHV tot het managen van je mailbox. Iedereen krijgt individueel de mogelijkheid om zich verder te verdiepen in de accountancy of hun eigen specifieke vakgebied. Maar ook een verdieping op persoonlijk vlak moedigen we aan, want daar wordt iedereen beter van!

Ervaring is een goede leermeester

Weet je waar we stiekem nog het meest van leren? Van de fouten die we maken! Want je kan nog zó veel opleidingen en trainingen volgen, we blijven wel mensen en maken dus fouten. Die fouten laten ons zien waar de zwakke plekken zitten. De ervaring die we daarmee opdoen is minstens zo waardevol als alle cursussen. Die ervaring in combinatie met alles kennis zorgt ervoor dat we jou kunnen voorzien van een gedegen, deskundig advies.

 

Blijf op de hoogte