072-5669116

20 jaar BG:  Vervoer

Van rode scooter tot luxe wagen, je komt ons overal tegen

Toen we in onze beginjaren bij KPMG werkten, mochten we in een mooie lease auto rijden. Ik weet nog goed hoe trots we waren op onze Volkswagen Polo en Opel Astra. Maar als je voor jezelf begint verdwijnen dat soort voordelen natuurlijk. Toch hebben we door de jaren heen in heel wat mooie karretjes gereden!

Veranderlijk mobiliteitsbeleid

In de eerste jaren van BG accountants hadden zelf een auto aangeschaft die we zakelijk reden. De spelregels waren basic en dit was fiscaal de aantrekkelijkste optie. Bij onze klanten was een auto op de zaak (of niet) ook altijd een belangrijk onderwerp. Door de jaren heen is de regelgeving vaak aangepast en net zo vaak veranderde ons advies. Lease of eigendom? Nieuw of tweedehands? Elektrisch of hybride? Het is allemaal voorbijgekomen en het blijft maatwerk. En net als bij onze klanten, blijft het bij ons ook een favoriet onderwerp.

Liefde voor mooie auto’s

Wij geven niet veel om dure gadgets of merkkleding, maar mooie auto’s daar worden we wel blij van. Bovendien zitten we veel tijd op de weg om bij klanten langs te gaan door het hele land. Dus gunnen we onszelf een mooie auto. Als we daarvoor naar Duitsland moeten rijden om hem op te halen, doen we dat met plezier. Maar we vinden het ook superleuk om in een gele buggy door Madrid te crossen of op een rode Vespa door Toscane!

Van de eerste smart naar een heel wagenpark

Al vrij snel hadden we onze eigen auto’s subtiel bestickerd, want een beetje naamsbekendheid is altijd mooi meegenomen. Maar het moment dat we de eerste ‘kantoorauto’ aanschaften was wel heel bijzonder. Het was een zwarte smart met de levensgrote vingerafdruk van ‘the personal touch’ erop. Dat bleek enorm handig en leverde veel leuke reacties op. Dus toen we onze huisstijl hadden aangepast en meer personeel in dienst hadden, zijn we daar vrolijk mee doorgegaan. Inmiddels staat er elke dag een kleurrijk wagenpark voor de deur en daar zijn we best trots op!

Blijf op de hoogte