072-5669116

20 jaar BG: Hoogtepunten 

Van verjaardagen tot jubilea, hoogtepunten zijn er om te vieren!

Of het nu Sinterklaas is, we 20 jaar bestaan of dat er iemand jarig is, maakt ons niet uit. Een reden om een feestje te vieren laten we niet snel voorbij gaan!

Sinterklaas vergeet ons niet    

In de beginjaren waren we nog met een klein clubje en hadden de meesten jonge kinderen. Daarom voelde 5 december als een hoogtepunt en kwam Sinterklaas ons elk jaar trouw een bezoekje brengen. Zelfs Joost en Pascal werden bij de Sint ontboden en mochten vertellen wat er op hun verlanglijstje stond: dat BG verder mocht groeien en dat ze daar samen met het team veel voldoening uit zouden halen.

Jubilea door de jaren heen

Of Sinterklaas het mogelijk heeft gemaakt of Joost & Pascal zelf, dat laten we in het midden. Maar dat bloeiende bedrijf kwam er! En dus volgden er diverse jubilea; 5 jaar, 10 jaar, 12,5 jaar, 15 jaar en inmiddels al ruim 20 jaar BG accountants. Dat vinden we nog steeds bijzonder, dus daar hebben we bij elk jubileum aandacht aan besteed. Soms klein met alleen het personeel, soms groot met klanten en aanhang, maar altijd maakten we er een feest van.

Hecht team

Door de jaren heen zijn we gegroeid van een klein clubje naar een flink team. Maar we zijn niet minder met elkaar begaan. Dus ook verjaardagen, housewarmings en natuurlijk geboortes blijven we vieren. Want nieuw leven, dát is pas echt een hoogtepunt!                       

Stilstaan bij hoogtepunten

Natuurlijk gaat het leiden van een bedrijf niet alleen maar gepaard met hoogtepunten. We hebben ook zeker dieptepunten gekend en die willen we niet ontkennen of vergeten. Die zijn juist nodig om de hoogtepunten te waarderen. Inmiddels weten we dat je zowel hoogte- als dieptepunten nodig hebt om verder te komen. En die hoogtepunten, die koesteren we, want die geven ons de energie om elke dag weer met plezier naar ons werk te gaan.

Clichés zijn waar 

Het cliché “het (bedrijfs-)leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen” is wat ons betreft helemaal waar. Dus of er nou iemand jarig is, we de deadlines weer gehaald hebben, of er een jubileum is, wij maken er graag een feestje van!

Blijf op de hoogte