072-5669116

Alkmaar prijkt aan de muur

De afgelopen weken is bij BG accountants de laatste hand gelegd aan een groot project dat niks met accountancy te maken heeft, maar alles met samen ondernemen!

Samen met het personeel hebben Joost en Pascal het pand in Alkmaar flink onder handen genomen. "Wij vinden het belangrijk dat ons interieur een verlengstuk is van onze visie en identiteit", legt Joost uit. "Onze omgeving matchte niet meer met waar BG nu staat. Niet alleen je diensten zijn aan verandering onderhevig, je pand heeft soms ook een opfrisbeurt nodig!" Spreekkamer

Omdat het restylen van je kantoor een hele andere business is dan jaarrekeningen maken, hebben Joost en Pascal een aantal specialisten ingeschakeld. Denise Huibers van FactorRood is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de styling: "Het was mooi om te zien hoe we samen met het personeel tot een ontwerp zijn gekomen waarin iedereen zich thuis voelt ."

Zo staat er nu beneden in het kantoor een lekkere bank waar je even een kop koffie kan drinken met een klant of bijpraten met een collega. Juliette van het secretariaat vult lachend aan: "Geen idee of we er ook tijd voor hebben, maar het idee is leuk!" Natuurlijk gaat het werk gewoon door, maar dan nu in een prettigere omgeving. Burhan (relatiebeheerder) vult aan: "Voorheen was het kantoor vrij standaard, met veel wit. Nu is het veel gezelliger binnenkomen, ook voor klanten." Bank

Pascal is trots op het trapgat, waar "zijn" stad Alkmaar aan de muur prijkt. "Dit is toch gaaf! Iedere keer als ik naar boven loop, krijg ik een lach op m’n gezicht. En dat gevoel neem je mee als je weer aan het werk gaat. Daar doen we het voor!"

Ook benieuwd naar het resultaat? Kom dan even langs als je in de buurt bent!

Wil je weten wat er aan vooraf ging? Dat lees je hier: Accountant in een hele oude spijkerbroek.

08-10-2020

BG accountants naar nieuwe locatie in Lisse

Lees verder
05-10-2020

Aanpassingen 3e steunpakket

Lees verder
05-10-2020

Prinsjesdag 2020

Lees verder
Blijf op de hoogte