072-5669116

BG opent 3e vestiging in Den Helder

Sinds 30 november 2023 heeft BG er een nieuwe vestiging bij. Naast Alkmaar en Lisse, kan je ons nu ook in Den Helder vinden!

Als sinds het begin van BG bedienen we klanten uit alle streken van Nederland. Zij vonden hun weg naar Alkmaar of wij reden het land door om bij de klant op bezoek te gaan. Maar door de jaren heen groeide ons team en moesten we regelmatig op zoek naar uitbreiding van onze kantoorruimte. Zo kwam er een uitbreiding in Alkmaar en een vestiging in Lisse.

Inmiddels hebben we aardig wat personeel dat uit de kop van Noord-Holland komt. Daarnaast hebben we regelmatig goede stagiaires van de The Finance Academy uit Schagen. Dus de locatie voor een 3e vestiging was snel gevonden: Middenweg 166 in Den Helder. Op deze locatie zal je voornamelijk Julia, Daphne, Rojeen, Duncan, Martijn en Leonie treffen.

Afgelopen week hebben we het kantoor officieel geopend met het hele team. En daar hebben we natuurlijk meteen een leuk feestje van gemaakt. De champagne is weer opgeruimd, maar de koffie staat altijd klaar. Dus mocht je in de buurt zijn, kom gerust eens langs voor een bakkie en een goed gesprek!

06-05-2024

Check-in voorkomt burn-out

Lees verder
03-04-2024

Flexibele arbeidsvoorwaarden, een mooie troef!

Lees verder
15-02-2024

Rouwverlof is maatwerk

Lees verder
Blijf op de hoogte