072-5669116

Accountant in spijkerbroek, een hele oude spijkerbroek.....

Als bedrijf moet je blijven innoveren. Je diensten zijn constant aan verandering onderhevig, je personeel moet zich blijven ontwikkelen, je website is zo nu en dan aan vernieuwing toe en je werkomgeving heeft ook weleens een opknapbeurt nodig. Terwijl een groot deel van Noord Nederland nu voorjaarsvakantie heeft, wordt er bij BG accountants hard gewerkt. Niet aan jaarrekeningen of bedrijfsovernames, maar aan het eigen pand!

"Wij vinden het belangrijk dat ons interieur een verlengstuk is van onze visie en identiteit", legt Joost uit. "Onze omgeving matchte niet meer met waar BG nu staat. Maar niet alleen klanten moeten zich thuis voelen als ze hier binnenkomen. Ons personeel brengt hier een groot deel van hun tijd door, dus die verdienen een prettige werkomgeving." "BG accountants heeft samen ondernemen hoog in het vaandel staan", vult Pascal aan. "Daarom wisten we ook meteen dat we ons personeel bij deze stap wilden betrekken.

Restylen van je kantoor is een heel andere business en Moodboardsdaarom werd Denise Huibers van FactorRood ingeschakeld om te helpen. Denise helpt ondernemingen door het veranderproces heen en geeft adviezen. Denise vertelt: "Het gaat niet alleen om het mooier maken van je werkomgeving, maar ook om kritisch te kijken naar functionaliteit en doel. Joost en Pascal hadden meteen duidelijk voor ogen dat ze het samen met hun personeel wilden aanpakken, dus hebben we het traject in de vorm van teambuilding gegoten." "Na een avond moodboards maken met alle medewerkers, kwamen we al snel tot een plan", vertelt Denise. "Natuurlijk was het nog even duwen en trekken over de investering - het blijven accountants hè? - maar uiteindelijk was ook het financiële plaatje rond." 

klusteamEn toen kon team BG aan de slag! Het hele team kwam op hun vrije zaterdag naar Alkmaar en stak de handen uit de mouwen. Er werd gesloopt, geschuurd, gemopperd, geklungeld, geschilderd, gepoetst en vooral veel gelachen en gekletst. Na een stroomstootje hier en een verfklodder daar mocht het resultaat er zijn! Joost staat met een big smile in de nieuwe spreekkamer: "Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Ook dit is samen ondernemen: leuk om iedereen zo bezig te zien!" Pascal voegt er lachend aan toe: "We zijn altijd al de accountant in spijkerbroek, deze keer was het in een hele oude!"

Het mooiste compliment kwam van Denise: "Je voelt hier de team spirit. Als ze ook op deze manier met hun klanten omgaan, begrijp ik precies waarom BG accountants maar blijft doorgroeien!"

Benieuwd naar het resultaat? Kom langs of lees verder!

08-10-2020

BG accountants naar nieuwe locatie in Lisse

Lees verder
05-10-2020

Aanpassingen 3e steunpakket

Lees verder
05-10-2020

Prinsjesdag 2020

Lees verder
Blijf op de hoogte