Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Salaronline

Wij werken zo veel mogelijk digitaal. Niet alleen omdat het kosten en het milieu spaart, het is gewoon erg efficiënt. Met Salaronline kunnen zowel wij als jij kunnen altijd bij de gegevens en alles wordt zo veel mogelijk geautomatiseerd om de kans op fouten te verkleinen.

Voor de salarisverwerking gebruiken we het digitale platform Salaronline. Dit systeem is basic, gebruiksvriendelijk en efficiënt en sluit dus goed aan bij onze dienstverlening. Doordat jij zelf salarismutaties kan aanbrengen wordt de fout kans verkleind. Wij hoeven alleen nog maar te controleren en kunnen vervolgens digitaal de loonstroken klaarzetten. Hierdoor kunnen we de prijs per loonstrook ook laag houden.

Op deze manier kunnen we de samenwerking met jou als klant optimaliseren en voor een redelijke prijs een professionele loonadministratie voeren.

Nog even de voordelen van Salaronline op een rijtje:

  • 24/7 beschikbaar
  • Efficiënt mutaties verwerken
  • Kosten besparend
  • Bijhouden van vakantie en overuren
  • Volledig digitaal archief met back-ups
  • Alle gegevens veilig opgeslagen

Wil je meer weten over Salaronline? Neem dan contact op met onze afdeling Salarisadministratie op (072) 566 91 16 of (0252) 415 841.

Vragen?
Heb je vragen over dit onderwerp of wil je meer weten? Bel Joost of Pascal op 072-5669116 of stuur ons een e-mail.

Email sturen

 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina