Vorig bericht
072-5669116

Samen ondernemen?

Laat je nummer achter, dan bellen we!


Geen acceptgiro loonheffingen meer vanaf 2012

Geen acceptgiro meer vanuit de belastingdienstAfgelopen week heeft de Belastingdienst een brief verstuurd waar zij aangeven vanaf 1 januari 2012 geen acceptgiro voor te betalen loonheffingen meer te verstrekken.

De meeste klanten van Baarda-Gabler zijn gewend de acceptgiro bij de loonstroken te ontvangen. Vanaf 1 januari 2012 wordt de acceptgiro van de Belastingdienst niet meer meegestuurd. In onze voorbrief of e-mail bij de salarisstroken vermelden wij echter altijd:

  • het te betalen bedrag aan loonheffingen
  • voor welke datum de loonheffingen betaald moeten zijn
  • het betalingskenmerk

Tevens sturen wij als bijlage een uitdraai van de aangifte loonheffingen, ook hierop staat het betalingskenmerk genoteerd. Je kunt de betalingen dus doen op basis van onze voorbrief (of e-mail) en de bijlage van de aangifte loonheffingen.

Liever loonstroken per e-mail?
Ontvang je nog steeds de loonstroken per post? Wij kunnen de loonstroken te samen met het overzicht van de te betalen loonheffingen digitaal aanleveren. Vragen hierover kunnen gesteld worden per e-mail: salaris@bgaccountants.nl of bel ons op 072 - 5 66 91 16.

Maak een afspraak
Wij helpen je graag verder met vragen. Je kunt ons bellen op 072-5669116. Of maak een afspraak.

Afspraak maken

Het laatste nieuws in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief...


 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgend bericht