072-5669116

BG portaal ook toegankelijk via app

Wist jij dat onze online omgeving ook toegankelijk is vanaf je mobiel? Met de portaal app kun je 24/7 en overal bij je documenten. De app is volledig vernieuwd en te downloaden via de Apple Store en Google Play Store. Zoek op ‘Client Online’ en installeer hem meteen!

Wat kan de app?

In de BG portaal app kun je makkelijk en snel je dossier inzien, documenten bekijken en opslaan of openen in andere apps. Je deelt bestanden zoals facturen en contracten met ons door er een foto van te maken of ze te uploaden vanaf je telefoon. Ook kan je documenten zoals belastingaangiften en jaarrekeningen goedkeuren.

Hoe werkt de app?

Werken in de app is duidelijk en overzichtelijk. Je ziet op het Home-scherm in één oogopslag welke acties we van je verwachten en je ontvangt, als je dat wilt, push-notificaties als er een nieuwe taak is. Na het installeren van de app hoef je maar één keer in te loggen met de door ons verstrekte inloggegevens. Daarna kun je een pincode, vingerafdruk of FaceID instellen. Zo is je informatie veilig, maar is het onthouden van een wachtwoord niet meer nodig.

Update van de app

Werkte je al in de BG portaal app? In dat geval moet je de oude app verwijderen en de nieuwe app downloaden. Je hoeft maar één keer opnieuw in te loggen en je gegevens worden automatisch opnieuw ingelezen.  

Link naar Apple app

Link naar Android app

Meer informatie over de app

Wil je meer weten over hoe je de app instelt en hoe verschillende onderdelen werken? Dan kun je terecht op de support-omgeving van onze leverancier. En natuurlijk staan we voor je klaar als je vragen hebt of onze hulp nodig hebt.

26-09-2022

Prinsjesdag Special 2022

Lees verder
27-05-2022

Doorbetaald ouderschapsverlof ook voor DGA’s

Lees verder
14-02-2022

NOW 8 nu aan te vragen

Lees verder
Blijf op de hoogte