072-5669116

Marketing

Meer dan ooit is het belangrijk om je bedrijf goed in de markt te zetten. In dit digitale tijdperk is alleen een goede service of een mooi product niet genoeg. Je moet digitaal gevonden worden, je website is je visitekaartje. Die moet dus goed zijn!

Maar websites zijn er in overvloed, hoe zorg je er dan voor dat je opvalt? Dat je gevonden wordt? Daar heb je specialisten voor nodig, vóór en achter de schermen.

Full service internetbureau boozdOnze partners boozd en interparts zijn daar een goed voorbeeld van. boozd kan je helpen door het ontwerpen van een eigentijdse website, het bouwen van een snelle, gebruiksvriendelijke webshop of de online marketing van je bedrijf. Maar ook voor een opvallend logo, eigentijdse visitekaartjes of een goede slogan kan je bij hen terecht. boozd is een team van jonge enthousiaste specialisten met originele ideeën en enorme kennis van het web!

interpartsMaar dan kan je nog zo’n mooie website hebben, de techniek moet ook in orde zijn. Je website moet altijd online zijn, snel zijn, goed beveiligd zijn. Ook de afhandeling van je webshop en je mail-systeem moet voldoen aan de eisen van deze tijd. interparts kan je helpen met al deze onderdelen en nog veel meer!

Blijf op de hoogte