Vorige pagina
072-5669116

Neem contact met ons op

Vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Yuki

Steeds meer ondernemers kiezen voor het gemak van online boekhouden met BG Yuki. "Ik was er een beetje huiverig voor om alles digitaal te doen, maar nu ik over ben, is het een verademing!” volgens Wilco Vlaar in Alkmaar.

Ontdek net als Wilco het gemak van online boekouden met Yuki. Het enige dat je nodig hebt, is een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Daarmee lever je dagelijks je gescande administratie aan en BG accountants doet de rest!

De Yuki software herkent en verwerkt je hele administratie (in- en verkoopfacturen, bankmutaties en alle andere documenten) automatisch. Als automatische herkenning niet lukt, wordt het document naar een medewerker van BG accountants in Alkmaar of Lisse doorgestuurd en geboekt. En dat alles binnen 2 werkdagen. Zo is je boekhouding altijd up-to-date!

Voordelen van online boekhouden met Yuki:

  • Nooit meer zelf boekhouden
  • Alles overzichtelijk op één plek bij elkaar
  • Alles digitaal: snel, efficiënt en altijd beschikbaar
  • Binnen 2 werkdagen geboekt
  • Persoonlijke hulp bij overstappen
 
Nieuws: Prinsjesdag 2018: het hete hangijzer Het is bijna dagelijks in het nieuws: wordt de dividendbelasting afgeschaft of niet? Het kabinet staat nog steeds achter deze maatregel, terwijl de oppositie er fel op tegen is. Lees verder
Contact opnemen Alkmaar: (072) 566 9116

Lisse: (0252) 415 841

Contact
Volgende pagina