072-5669116

Jubileumreis Toscane

4 oktober 2022 was het officieel: Pascal en Joost zijn al 20 jaar samen aan het ondernemen! Na een spetterend feest voor klanten en relaties in juni, was het nu tijd om ons team te trakteren op een jubileumreis. Met 27 collega’s zijn we afgelopen weekend naar Toscane gevlogen voor drie fantastische dagen.

Wat een reis!

Na wat tegenslag vertrokken we in twee groepen richting Toscane. De eerste groep bracht een bezoek aan Florence en toen de tweede groep ook gearriveerd was, vertrokken we naar onze standplaats voor dit weekend: Lucca. Na een gezellige avond en een korte nacht gingen we zaterdag de bergen van Toscane in. Daar hebben we een quad tour door de bergen gedaan en met Vespa's de omgeving verkend. Mede door het prachtige weer werd dit een dag om nooit meer te vergeten! Zondag kregen we met kleine oogjes training over de WWFT (het kan niet altijd feest zijn) en daarna vertrokken we voor een werkbezoek aan onze klant in Toscane. Ten slotte hadden nog een paar uur vrije tijd en een heerlijke pizza in Pisa voordat we weer terugvlogen naar Schiphol. 

Blije gezichten

Wat hebben wij genoten van dit weekend! De prachtige omgeving, heerlijke wijn, leuke activiteiten en vooral de ontspannen sfeer waren een feest om mee te maken. Wat een rijkdom om al die blije gezichten te zien en te beseffen dat we dit bereikt hebben door te doen waar we zelf blij van worden: Samen Ondernemen!

Blijf op de hoogte