072-5669116

20 jaar Samen Ondernemen

2022 betekent niet alleen dat BG accountants 20 jaar bestaat, maar ook dat Joost en Pascal samen 100 jaar levenservaring hebben. Dus dat moest gevierd worden!

Wat een knalfeest!

Op 23 juni 2022 vierden Joost en Pascal samen met meer dan 300 klanten, relaties, familie en vrienden dit jubileum. En wat een knalfeest was het! Alles kwam samen: de heerlijke locatie aan het strand, het prachtige weer, de ontspannen sfeer en de goede stemming van alle gasten. Het werd een feest om nooit te vergeten.

Bedankt!

Maar dat was allemaal niet gelukt zonder jullie. Dus bij deze bedanken we iedereen die in de afgelopen 20 jaar iets met BG accountants te maken heeft gehad. Zonder jullie steun, jullie vragen of jullie inbreng waren Joost en Pascal niet zo ver gekomen. We zijn oprecht dankbaar voor alle mensen die voor BG werken, met wie we samenwerken, die klant zijn geworden of die ons op welke manier dan ook gesteund hebben. Zonder jullie was er geen BG!

Ons boek 

Natuurlijk gingen die 20 jaar niet over rozen. Wij hebben geluk gehad, maar ook keihard gewerkt. We zijn een hoop klanten rijker, maar hebben ook klanten verloren. We hebben personeel aangenomen en personeel laten gaan. We hebben slimme zetten gedaan, maar ook miskleunen gemaakt. En we hebben vooral heel veel geleerd. Onze ervaring van 20 jaar Samen Ondernemen hebben we gebundeld in een boek. Dat boek ie er voor jou. Om je op weg te helpen en te zorgen dat je niet in dezelfde valkuilen stapt als wij hebben gefdaan. Overweeg je voor jezelf te beginnen? Of ben je al een tijdje bezig en wil je stappen zetten om verder te komen? Dan kan dit boek je zeker helpen! Kom langs op kantoor en neem jouw exemplaar mee! 

 

Blijf op de hoogte