072-5669116

Mesut Kaman

Relatiebeheerder

Terug van weggeweest: we zijn heel blij dat Mesut weer onderdeel uitmaakt van ons team! Hij is in 2008 bij ons begonnen als stagiair en door de jaren heen uitgegroeid tot relatiebeheerder. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar het familiebedrijf van zijn schoonfamilie: Bakkerijketen Kara Firin. Daar was hij 5 jaar lang verantwoordelijk voor de financiën.

Het voelt dus heel vertrouwd dat Mesut weer terug is bij BG accountants. Hij weet precies hoe wij werken en kent veel van de klanten nog. De informele sfeer en variatie in de werkzaamheden geven hem veel energie en zin om weer aan de slag te gaan. Maar het mooie is dat hij nu ook zelf ervaring heeft opgedaan als ondernemer en zich dus nog beter kan verplaatsen in de wereld van onze klanten.

Naast alle kennis en ervaring die Mesut met zich meebrengt, zijn we ook heel blij om hem als persoon weer in ons team te verwelkomen. Op Mesut kan je bouwen. Hij is heel betrouwbaar, collegiaal en kan goed luisteren. Hij werkt heel gestructureerd en kan goed vooruit denken en plannen. Een echte steunpilaar dus voor veel collega’s.

In zijn vrije tijd is hij een echte familieman. Hij brengt zijn tijd het liefst door met zijn gezin. Lekker op pad met zijn vrouw en kinderen of gewoon een heerlijke wandeling maken. En niet te vergeten, de uitjes met het BG team, daar kijkt hij nu al weer naar uit!

Blijf op de hoogte